• Rambla Josep Maria Jujol, 40
  • 934776848
  • direccion@farmacialozano.com
Condroitina i glucosamina per al correcte funcionament de les articulacions
You are here: Home \ Sin categoría \ Condroitina i glucosamina per al correcte funcionament de les articulacions
3 October 2015 - 11:46, by , in Sin categoría, No comments

La condroitina i la glucosamina són dues substàncies fonamentals que formen part del cartíleg que envolta les nostres articulacions. La seva presa en forma de complement alimentici ajuda a la regeneració del cartílah i a la consegüent protecció de les articulacions. En conseqüencia, ajuda a prevenir el desenvolupament d’artritis (inflamació de les articulacions dels ossos).

Chondro Gluco 1500 és un complement nutricional esportiu de la marca Etixx, el qual conté els elements bàsics de les nostres articulacions: condroitina, glucosamina i MSM (MetilSulfonilMetà). A més també conté lactoferrina, la qual ajuda a disminuir la inflamació de les articulacions, i vitamina C, la qual contribueix a la fabricació de col·làgen, el qual permet un funcionament adequat del cartílag.

Chondro Gluco 1500 està indicat per a aquells esportistes amb problemes (molèstia o dolor) en les articulacions, sobretot els genolls, durant l’exercici. Es recomana prendre 1 comprimit al dia, podent arribar a prendre 2 comprimits si fos necessari.

Si vols saber més sobre aquest producte o sobre la resta de complements d’Etixx, no dubteu en vindre a Farmàcia Lozano a preguntar-nos, i us assesorarem sobre quins complements has de prendre per a practicar esport de la forma més saludable posible.

About author:

Comments are closed here.